Amintiri din calatorie

La 2 luni dupa workshop-ul de fotografie din Timisoara, ne pregatim sa continuam seria si sa facem o vacanta in Grecia, unde urmeaza sa ne distram, sa invatam si, cel mai important, sa cream amintiri frumoase.

Se intampla adeseori sa aud, in randul oamenilor cunoscuti mie, faptul ca au fost in locuri minunate, ca au luat aparatele foto cu ei, dar nu au reusit sa se intoarca cu fotografiile pe care si le doreau. Concluzia era mereu aceeasi: au investit sume frumoase in echipament, dar nu au investit suficient timp pentru a se deprinde cu buna lor utilizare. Asa ca, propunerea mea nu e sa invatam fotografia de calatorie intr-o sala de curs, ci… intr-o calatorie.

Fiind vara, si din dorinta de a imbina distractia cu invatatul, am ales plajele si stancile din Grecia, mai exact statiunea Stavros si superba Meteora.

Programul va fi:

In 7 Iulie, se face check-in la Hotel Electra din Stavros. Aici vom sta de-a lungul a 6 zile, in care vom merge la plaja, vom face niste drumetii in apropiere si vom invata niste notiuni teoretice despre fotografia de calatorie.

31907978

Hotel Electra – Stavros

31908478

31954170

3

Screen Shot 2015-05-29 at 20.57.29

 

Dupa care, ne asteapta 2 zile in Meteora, la Totis Boutique Rooms. In Meteora, vom face un tur al zonei si vom vizita manastirile construite in stanca.

 

46668394

Totis Boutique Rooms – Meteora

1280px-AgiaTriada

Meteora_2_evlahos

 

Ce echipament fotografic am nevoie?

– orice aparat pe care il ai;

– poti utiliza si telefonul – in cadrul cursului, vom discuta si despre fotografierea cu telefonul si despre Instagram;

– eventual, ia si un laptop cu tine, pe care sa ai instalat un program de post-procesare (ex. Lightroom);

 

Cateva lucruri importante legate de curs:

– are loc in perioada 6-13 Iulie 2015;

– programul pentru fiecare zi in parte nu exista. Am ales aceasta optiune pentru a putea da frau creativitatii si bunei dispozitii. Odata ajunsi acolo, veti primi suportul de curs, care va contine intreaga prezentare si notiunile pe care le vom folosi. Vom aloca aproximativ 2 ore pe zi pentru a discuta despre toate aceste materiale. In rest, vom fotografia, vom face plaja, vom discuta despre diferite situatii in fotografie si, cel mai important, ne vom distra;

– exista doar 16 locuri disponibile – la momentul inceperii inscrierilor 6 locuri sunt deja ocupate, deci raman 10;

– fiecare va invata folosind aparatura proprie – in acest fel vom putea personaliza cursul pentru ca fiecare participant sa isi inteleaga mai bine aparatura pe care o detine;

– pretul cursului este de 699 de euro;

– in pretul cursului sunt incluse urmatoarele: cazarea, micul dejun si transportul;

inscrierile se fac la numarul de telefon: 0726.778.799 – Domino Travel.

 

Sursa fotografiilor:

www.booking.com

www.wikipedia.com

Be first to comment

18 + 2 =