Curs de fotografie: “Învaţă să foloseşti aparatul de fotografiat”

“Flavius, mi-am cumparat un aparat si nu stiu ce sa fac cu el.”

“Flavius mi-as cumpara un aparat, dar nu stiu de care.”

“Flavius am facut o poza, dar mi-a iesit miscata.”

Toate acestea sunt lucruri pe care oamenii din jurul meu mi le spun foarte des. Imi face placere de fiecare data sa le raspund, dar, din pricina faptului ca nu au notiunile de baza in utilizarea unui aparat, de cele mai multe ori, ei nu pot sa inteleaga dincolo de nivelul mecanic ceea ce incerc sa le explic.

In concluzie, dupa o buna perioada de planificare (de mai bine de un an, deja), am hotarat sa fac un lucru de care Timisoara are nevoie: sa realizez un curs diferit, cu o abordare practica diferita. Eu am trait pe propria piele experientele pe care voi mi le spuneti, am participat la cursuri de fotografie fara sa cunosc modul in care se foloseste aparatul, am facut fotografii “miscate”, mi-am pus intrebari referitoare la ce aparatura imi va fi necesara pe viitor.

De aceea, va propun o forma noua de abordare in ceea ce priveste utilizarea aparatului foto. Prin acest curs imi doresc nu doar sa reusim sa intelegem impreuna care e rolul acelor butoane aflate pe aparat si cum ne pot ajuta ele sa facem fotografiile dorite. Imi doresc, de asemenea, sa legam prietenii, sa gasim solutii impreuna si sa realizam un mediu plin de energie constructiva, unde fiecare sa isi poata aduce contributia in dezvoltarea celuilalt. Un rol important in aceasta directie o va avea si locatia Alt Club, unde ne vom intalni pe toata durata cursului.

Pentru a putea retine cat mai bine informatia predata, structura cursului se intinde pe o perioada de 4 saptamani (cu 2 sesiuni de curs pe saptamana, care au durata de 2 ore fiecare). Sesiunile de curs vor avea loc in zilele de marti si joi ale fiecarei saptamani, incepand cu data de 3 martie 2015.

Costul cursului este de 650 de lei. Pentru detalii legate de modalitatile de plata, scrieti-mi un e-mail la adresa flavius.neamciuc@gmail.com.

Ce trebuie sa stii despre acest curs:

  • are loc in perioada 3-26 martie 2015;
  • se desfasoara pe parcursul a 4 saptamani;
  • intalnirile au loc de 2 ori pe saptamana;
  • intalnirile au loc incepand cu ora 19:00;
  • fiecare sesiune de curs dureaza 2 ore (pauza de cafea si povesti este inclusa); 
  • locul de desfasurare este Alt Club, aflat in Piata Libertatii (str. V. V. Delamarina, nr. 1);
  • pretul total al cursului este de 650 de lei;
  • inscrierile se fac aici, (daca nu primesti un e-mail de confirmare a inscrierii tale in maxim 2 zile, suna la 0745.795.181);

pentru alte detalii sau intrebari, scrieti-mi la flavius.neamciuc@gmail.com sau putem discuta direct pe Facebook.

workshop-afis-v2

Be first to comment

4 × five =