Mă tot reîndrăgostesc de tine din beznă în beznă.

Rescrii legile fizicii când defilezi pe catwalk.  Faci schimb de locuri cu Dumnezeu. res flvn2828Planeta se învârte doar dacă vrei. Tocurile cui ți se înfig scurt în podea, pașii tăi zdruncină oameni. Am crezut că moda înseamnă să plutești cu eleganța unei batiste aruncate în vânt, dar tu ești un focos nuclear. Dezlănțuie-te și apoi ascultă-mă cu atenție. E grav. S-ar putea să mă prăpădesc de dragul tău când seara ajunge la final. Până atunci îmi fac singur rău. Doar te privesc și cred că și asta e prea mult. Am fost mereu un mare masochist.

Arăți  tare gangsta în rochie de seară. Ai putea să prezinți ținutele cu un glock în mână și tot ar fi grațios. Îmi dai impresia că vrei să jefuim o bancă împreună numai din atitudine. Bărbații care te vor și nu te pot avea ridică deja mâinile. În momentul acesta, crima perfectă e să te prefaci că nu mă vezi, dar tu nu te poți preface. Îmi tragi cu ochiul ca din pistol. Miroase a praf de pușcă după tine. Aștept cuminte până termini evenimentul.  Știu că ai două cagule în geantă și o grămadă de intenții rele pe buze. res flvn2987Arestul la domiciliu nu face parte din plan.

Ride or die with me. Bonnie & Clyde with me.

Universul nostru e o supă primordială de stele pe care o amesteci cu degetul inelar. Carnea ta îi dă gust. Adaugi și puțină sare din suflet. Pică inimi din cer când îți postezi poza pe Insta. Voi pica și eu un pic mai încolo, după ce vii să mă vezi. Mi te furișezi pe la spate și mă acoperi cu mâinile la ochi. #surprisemotherfucka. Îmi stingi luminile în cartier. Mă tot reîndrăgostesc de tine din beznă în beznă. Sunt condamnat, dar iubește-mă așa cum sunt. Iubește-mă negru închis ca o linie de dermatograf.

#epicvara  #offopera

Andrei Forte

Be first to comment

4 × one =