Kunsthalle Liber

Timișoara este un oraș efervescent, a cărui energie caută neîncetat moduri prin care să-și exprime deschiderea față de cultură, vibrația neîncetată pe care schimbarea și integrarea noutății o aduc istoriei și clasicului. Fiecare simț pornește într-o călătorie pe străzile înguste, îmbrățișând piețele largi și pierzându-se în structurile ascuțite ale clădirilor.

În perioada aceasta, însă, o ușă s-a deschis. Kunsthalle Bega susține arta în diferitele sale forme. Un spațiu care oferă o infinitate de scenarii, însuflețit de pașii îndrăzneți, de surâsuri timide și de priviri curioase. Am descoperit expoziția unui interior, care se închidea sau se deschidea, în funcție de poziția mea. Tu ce ai văzut?

Kunsthalle poartă, în perioada 12 aprilie – 12 iulie, semnătura artiștilor: Dona Arnakis, Cătălin Bătrânu, Lera Kelemen, Elena Langă, Bogdan Matei, Andreea Medar, Silvia Moldovan, Andrei Pituț, Ana Maria Szőllősi, Ion Toderașcu, Bogdan Tomșa și își primește vizitatorii, de marți până duminică, între 12:00 și 18:00.

Be first to comment

one × 5 =