Curs de fotografie: “Invata sa folosesti aparatul de fotografiat”, editia a 2-a

Salutare prieteni,

 

Au trecut cateva luni de la prima editie a cursului de fotografie “Invata sa folosesti aparatul de fotografiat.” In tot acest timp, am putut urmari cum cei care au venit la curs au devenit un grup de prieteni. Mai mult decat atat, au invatat sa puna altfel intrebari si au facut cativa pasi buni in a intelege mai bine camera de fotografiat.

 

Acum, vreau sa anunt cu bucurie ca incepem pregatirile pentru un nou curs, dar putin diferit fata de cel din martie din anumite puncte de vedere. Pentru a putea veni mai bine in intampinarea nevoilor celor care utilizeaza aparatele de fotografiat, dar care isi doresc sa vada si ce se intampla cu fisierele ajunse in calculator, am decis sa mai adaug cateva lucruri noi.

 

De asemenea, in timpul saptamanii de curs, in functie de timpul fiecaruia, vom viziona cateva documentare despre fotografie, pentru a putea intelege si mai bine anumite aspecte din viata unui fotograf.

 

Pentru a trece la subiect, vom incepe cu datele importante legate de acest curs:

Perioada:  7-11 septembrie, respectiv 11-13 septembrie 2015 – se desfasoara pe durata a 7 zile;

Intalnirile vor avea loc in fiecare zi, spre seara, de la ora 19:00.  Fiecare participant va primi orarul in momentul inscrierii;

Fiecare intalnire va dura cate 2 ore (cu pauza de tigara aferenta);

Locul de desfasurare este Alt Club, situat in Piata Libertatii (str. V. V. Delamarina, nr. 1);

Pretul total al cursului este de 850 de lei;

Inscrierile se fac aici, (daca nu primesti un e-mail de confirmare a inscrierii tale in maxim 2 zile, suna la 0745.795.181);

 

Acum, poate va intrebati de ce sunt trecute datele 7-11 septembrie, respectiv 11-13 septembrie. Ei bine, in aceasta editie am pentru voi o mica surpriza: practica o vom face la Festivalul PLAI. Am observat la celelalte cursuri ca randamentul cursantilor este sporit in momentul in care fotografiem in diferite conditii. Asa ca, pe langa iesirile din timpul saptamanii, toti participantii la curs vor primi o bratara de acces la PLAI, unde vor putea sa fotografieze in voie si sa ne arate si noua ce au facut. Iar 3 dintre cei mai ambitiosi vor putea munci cot la cot cu mine pe un brief (daca inca nu stiti ce e acela, fiti pe pace, invatam la curs) pentru imaginile festivalului.

Deci, cum vi se pare ideea aceasta cu practica la PLAI?

workshop-afis-plai

Be first to comment

3 × two =