Dupa fiecare party ma las sa cad in asternut ca in bratele tale

Te-am cunoscut exact acum un an. Purtai intuneric in par si liniste in privire. Mi-ai dat din ambele fara sa-ti cer.flvn0696 Nu te misca pana numar toate stelele. Ai aparut in viata mea intr-o vara care nu stia sa ma pupe inainte sa adorm. M-ai imbatat treptat. Inca tin la piept o batista imbibata in parfumul tau ca sa stau treaz. Chiar te-ntampli cu adevarat? Se zice ca summer fling-urile nu dureaza mai mult de un sezon, dar cred ca m-am îndragostit de tot si se pune o viata.

Scoti luna din poseta la inceputul serii. Cortina se ridica.

Noptile de weekend sunt un concert de vioara la care asist, iar fiecare piesa e despre noi. Vinerea provoci. Iti infigi degetele in suflete. Sambata te alinti. Cand torci mi se ridica parul pe ceafa de la bas. Invat un instrument ca sa tinem ritmul impreuna. Vreau sa fiu tot mai prezent, tot mai al tau. Leaga-ma cu catuse de inima ta, ca intr-o fantezie care te face să rosesti. Sunt unde imi doresc sa fiu si poti sa-mi faci ce vrei. Mai avem doar putin timp pana in octombrie.flvn0685

Pe rochia ta stau brodate toate amintirile frumoase pe care le voi trai.

Peste inca un an ma vad tot aici, langa tine. Chiar daca nu iti place sa ti-o spun, esti si mai frumoasa. Tot ce rostesti e muzica si dansez, dansez, dansez pe bucati de cer. M-am aventurat prea sus sa mai cobor curand. Ia-ma usor la aterizare. Patul are emotii cand ajung acasa. Nu stiu inca daca e bine sa-ti zic “te iubesc” cu voce tare, dar dupa fiecare party ma las sa cad in asternut ca in bratele tale, ca sa pot visa frumos.

#epicvara #1styear #anniversary #delia #daniotil #roxanaionescu

Andrei Forte

Be first to comment

one × 5 =