După tabără

Câteva zile, am rămas singur între munți, doar pentru a o admira. Iarna este preferata mea și-mi pare că și ea mă preferă pe mine. Cu ea admirația e asumată, conștientă. Îngheață fiecare detaliu și-mi amorțește degetele. Încetinește, astfel, întregul proces. Îmi oferă ocazia de a mă cufunda într-o fericire îndelungată, o fotografie în care emoțiile au timp să se așeze fiecare pe un spațiu bine delimitat.

Am surprins cadre cu primii pași ai copiilor pe schiuri, cu evoluția prin care pasiunea îi purta pe cei pentru care pârtia nu era străină, cu părinți încântați de momentele de relaxare. Au fost două săptămâni în care am fost asistentul iernii, urmărindu-i atingerile și indicațiile, iar acum, am rămas pentru a o surprinde pe ea, goală și nemărginită. Îmi doream să mă bucur de timpul petrecut aici, concentrat pe ceea ce simt eu.

De experiența pe care acest anotimp ți-o promite, prin intermediul unor monitori atestați, te poți bucura din 15, până în 21 decembrie. Voi fi și eu acolo, pregătit să mă bucur de jocul ei, de zâmbetele copiilor de pe pârtia de schi, de curiozitatea celor care încearcă snow tubing-ul, de căldura serilor pe care le vom petrece la cabană. Până în noiembrie, te poți înscrie, sunându-l pe Alexandru Șeitan: 0731 349 994.

  

Be first to comment

19 + ten =